MVO-prijs

U bent al even bezig met MVO en wilt dit graag uitdragen. Doe dan mee aan de MVO-prijs.

De MVO-prijs is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen uit een specifieke gemeente, die succesvol zijn door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO Loont en gemeenten willen zo MVO stimuleren. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen meedingen.

Verkiezing

De verkiezing gaat als volgt. Het publiek uit een deelnemende gemeente kan stemmen voor één van de genomineerden op de site www.mvoprijs.nl. Een vakjury bepaalt uiteindelijk na een bedrijfsbezoek wie de winnaar wordt. De winnaar van de MVO-prijs ontvangt de MVO Award en publiciteit. Het winnende bedrijf mag zich twee jaar lang de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer in de betreffende gemeente noemen.

Drie finalisten MVO-prijs Goes 2014

Bedrijfsfilmpjes 

Laat u inspireren door de finalisten van de MVO-prijs Geertruidenberg 2014 met deze drie filmpjes.

Prijswinnaars

In 2013 werden er 8 MVO-prijzen uitgereikt. Lees hier wie de prijswinnaars waren.
De winnaars van 2014 vind u hier.
In 2015 is de MVO-prijs Drimmelen al uitgereikt en lopen er MVO-prijzen in Utrecht en 's-Hertogenbosch. 

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.mvoprijs.nl. Hier kunt u zoeken op gemeente. Ook kunt u meer informatie vinden in onze productsheet.

"Het winnen van de MVO-prijs heeft ons imago een enorme boost gegeven. " Niels Bek is eigenaar van Bek Grafische Produkties en ambassadeur van MVO Loont. Meer ervaringen met de MVO-prijs vind u bij voorbije events.

Dit programma-onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Ministerie van Infrastructuur en Milieu en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.