Duurzaam Doe Je Zelf-show

Motiveer uw medewerkers tijdens een ontspannen uur van kennis en inspiratie opdoen over MVO. 

Dat is de Duurzaam Doe Je Zelf-show 2.0: een interactieve quiz voor jong en oud, voor hoger en lager opgeleide medewerkers. Kennisvragen, activiteiten en interactieve spellen wisselen elkaar af. Deelnemers krijgen zo op een aantrekkelijke manier inzicht in MVO en duurzaamheid.


Foto: Marloes Coppes

Bekijk ook het filmpje.

De Duurzaam Doe Je Zelf-show kent twee versies: één voor ondernemers en één voor medewerkers. In beide versies strijden twee groepen (20-150 mensen) tegen elkaar onder leiding van een professionele quizmaster. 

Duur: ongeveer een uur.
Locatie:  bij Switch of incompany
Richtprijs: € 750,-

Neem voor meer info en/of boekingen contact op met een MVO Loont uitvoerder bij u in de buurt. Meer informatie kunt u vinden in de productsheet.

Eef Izeboud, directeur Hotel Westduin beveelt de show aan:
‘Recent heb ik deelgenomen aan een Duurzaam Doe Je Zelf-show, ik vond het heel positief, interactief en verrassend. Je wordt als ondernemer aangezet tot denken, dat is heel belangrijk. De informatie was praktisch, bijvoorbeeld over hoe je afval op een goede manier op kan ruimen. Ondernemers zijn altijd druk en snel, het is goed om op deze manier bij duurzaamheid stil te staan.’

Meer ervaringen met de DDJZ-shows lezen? Klik dan op 'voorbij events'.